Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


12 de des. 2011

Monogràfic de Nadal a Isabel Granados

Bon dia!!!
Cap de setmana esgotador!!!! el dissabte ens vam passar de 10:00 a 18:00h. a la botiga d'Isabel Granados (Sabadell) fent un monogràfic de Nadal, vam estar fent un PapaNöel de Tilda!!!
Des d'aquí vull donar las gràcies a la Isabel i a l'Ainhoa per fer-nos passar una molt bona estona, preparar-nos un esmorzar i dinar boniiiissssiiiimmmmsssss i sobretot per ser uns "profes" estupendes" i amb una paciència infinitaaaa!!! jijiji!

Comentar també que la botiga és espectacular, m'ho hagués quedat tot..... no et canses de mirar totes las cosetas que hi ha, i en cada raconet et trobes alguna cosa sorprenent!!!.... Us recomano que hi feu una visita! i hi tornareu segur.....

També dir que el grup que vam fer (la Nadia, Esther i Manoli) va ser GENIAL! espero tornar a coincidir amb vosaltres en el proper monogràfic que ens preparin..... jijiijijj! el de la casa de costura???..... ummmmm!

Bueno a veure si entre avui i demà penjo fotos d'un dissabte perfecte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada