Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


20 de març 2012

Manteta per l'Alex acabada / Mantita para Alex terminada......

Per fí.... he acabat la manteta per l'Alex.... Ara a veure si acabo la de l'Alejandra i la Beth....! Que crec que també m'estan quedant molt xulis....! però m'he quedat sense fil moliné verd i fins divendres no el podré comprar...! però en breu l'acabo... Espero que els hi agradi tant com la ilu amb el que estic fent aquest regalet!! / Por fin he terminado la mantita para Alex.... Ahora solo falta terminar las de las gemelas Alejandra y Beth...!Q creo que tambien me estan quedando muy xulis...! pero me he quedado sin hilo mouliné verde y hasta el viernes no podré comprarlo...! pero en breve las termino... Espero que les guste tanto como la ilusión que me hace a mi hacerles este regalito.......!!!
 

Tal i com quedarà a la cuneta!!!! / Tal y como quedará en la cunita.....!!!


 Vist des de la part del darrera..... tela de polar suavetaaa amb detall de 3 estrelles!! / Visto desde la parte de atrás.... tela de polar suavecitaaaaa con el detalle de 3 estrellas...!

MMMMMMMIIIIIIIIAAAAUUUUUUU!!!!!!!!!



 

2 comentaris:

  1. Anònim1/4/12

    Uauuuuuu!!!!!! Soc l'afortunada mami de l'Alex i la manta (i la resta) ens va encantar! Ens va fer monta iluuuuu! Estas fent coses molt mones, crack!
    Una abraçada, mae

    ResponElimina
  2. Jajaja! Gràcies guapa.....ptnetsssss!!!

    ResponElimina