Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


28 de juny 2012

Brodat quasi acabat / Bordado casi terminado...


Que us assembla de com està quedant la samarreta sosa que us comentava en un post anterior?? Ara te més color i vida, oi?? Jiji!! Espero que a la meva “peque” li agradi.... ja que amb la feina que porta... encara que si no, li trauré el cantó positiu que aquest ha estat el aprendre el punt de palestrina.... jiji!!! I millorar el tema brodat.....Avui l'acabo....!



Que os parece como está quedando la camiseta sosa que os comentaba en un post anterior?? Ahora tiene más color y vida, verdad??? Espero que a mi peque le guste... ya que con el trabajo que lleva... aunque sino le veré el lado positivo... que este ha estado aprender el punto de palestrina y mejorar el tema del bordado.....Hoy la termino...!.



   
Diseny / Diseño de Country Painting


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada