Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


29 de juny 2012

Dia X hora H se termina el sorteo!!!!!

Solament recordar que avui a las 4:00 h. De la matinada s'acaba el sorteig.... Per tant, la guanyadora serà la que tingui el numero amb el que acabi el sorteig de la ONCE del dia 30, d'acord?? A continuació publicaré el numero que li correspon a cada una.... Si sortis el 9 o s'apuntés algú a ultima hora, el sorteig es faria amb el sistema de paperets amb mà innocent, d'acord? La mà innocent seria la cumpleanyera per suposat... Jijiji!  

Solo recordar que hoy a las 4:00h. De la madrugada se termina el sorteo... Por tanto, la ganadora será la que tenga el numero con el que termine el sorteo de la ONCE del dia 30, de acuerdo?? A continuación publico el numero que le corresponde a cada una.... Si saliera el 9 o se apuntara alguien más el sorteo se haria con papelitos y mano inocente, ok? La mano inocente seria la cumpleañera por supuesto..... 

Teresa Medina - participa amb l'1
Ester Escoda - participa amb el 2
Irene Pérez - amb el 3
Maribel - 4
Chiqui beneytez - 5
Begonya - 6
Maria José - 7
May - 8

 LA SUERTE ESTÀ ECHADA!!!!!

3 comentaris:

 1. Perdonar la escritura pero desde el iPad se junta todo y no se como hacer para q salga bien... Lo importante es q se entiende, verdad???

  ResponElimina
 2. Ufff!! Y si sale el 0 tb. Mano innocente.. Como se nota q es mi primer sorteo.... Jijiji!

  ResponElimina
 3. El 9 adjudicado a Ainhoa! Así q solo será mano inocente si sale el 0, ok??
  A estas horas ua estaba soplando... Jijiji!

  Bsitos de chocolate a todas!!!

  ResponElimina