Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


18 de jul. 2012

Monogràfic I. Granados (Juliol) – Tilda de Llí / Monografico I.Granados (Julio) – Tilda de Lino.


Aquest dissabte 14 de Juliol vam poder tornar a gaudir d’un monogràfic de la mà de l’Isabel i l’Ainhoa a la botiga de l’Isabel Granados.
A las 10:00 del matí ja estàvem totes allà amb ganes de començar.... Un Cafè per acabar de treure’ns la son i....... amb el Kit preparat sobre la taula.
Este sábado 14 de Julio pudimos disfrutar de un monográfico de la mano de Isabel y Ainhoa en la tienda de Isabel Granados.
A las 10:00 de la mañana ya estábamos todas allí con ganas de empezar... Un café para quitarnos el sueño de encima y... con el kit preparado sobre la mesa.


En aquest monogràfic em vaig trobar amb cares noves i amb cares conegudes i va ser molt i molt divertit!!!
En este monográfico me encontré con caras nuevas y conocidas y fue muy pero que muy divertido...!!!

L’Anna i la Nadia (Mare i filla)... Qui ensenya a qui?? Jijiji!
Anna y Nadia (madre e hija).... Quién enseña a quién?? Jijiji!

La Marina i la Palmira tan aplicades......
Marina y Palmira tan aplicadas......

L’Esther – la “amenizadora” de la festa
Esther – la amenizadora de la fiesta

L’Ainhoa tan responsable com sempre ens va començar a explicar els primers passos a seguir per a començar la nostre Tilda..... i totes “manos a la obra”........
Ainhoa tan responsable como siempre, empezó a explicar los primeros pasos a seguir para empezar nuestra Tilda...... i todas “manos a la obra”.......

Entre risses, dancings i xarloteo.... vam arribar a l’hora de dinar, cal a dir que es el primer monogràfic que alhora de dinar anàvem tan avançades......., vam recollir la taula i a dinar per agafar forces.......



 Entre risas, dancings y charloteo..... llegó la hora de comer, puntualizar que es el primer monográfico que a la hora de comer íbamos tan adelantadas..... recogimos la mesa y a comer para reponer fuerzas.......

L’estat de la meva nina abans de dinar.....
El estado de mi muñeca antes de comer......




  UUUmmmm! Nyam nyam.... tot estava boniiiisssiimmm!!!
Ummmmmm! Ñam... ñam.... todo estaba riquiiissisiimmoooo!!!!

I tornem a l’ataque..... Q l’objectiu es acabar a l’hora....encara que entre la xerrera de 8 dones es fàcil que se’t passi l’estona volant.....
Y volvemos al ataque..... Q el objetivo era terminar a la hora..... aunque entre el charloteo de 8 mujeres es muy fácil que se te pase el rato volando....






La Isabel i l’Ainhoa donant-nos un cop de mà..... Sobretot a l’Esther que te molta feina explicant-nos coses i després se’ns retarda... i després ens diu que es que ella es molt perfeccionista i que per això va lenta..... jajajaja!
Isabel i Ainhoa ayunándonos... sobretodo a Esther que con el trabajo que tiene explicándonos cosas.... se nos atrasa... y después nos dice que es que ella es muy perfeccionista y que por esto va lenta..... jajajajaj!!!

 

Aquesta cinta de tisores.... ummmmm..... no coments..jijiij!.. Això si... Alegria que no falti...
Esta cinta de tijeras....ummmmm..... no coments...jijiji! Eso si.... la Alegría que no falte...

I qui va ser la Champion aquest cop.......???? doncs.... la peque del grup!!!!
Y quién fue la Champion del grupo...??? pues... la peque del grupo!!!!


La Nadiaaaa!!! És una CRACK!!! Mentre las grans xerràvem com unes gallines cluecas, ella anava fent i fent... i en el temps que ella va aconseguir la primera l’objectiu i va acabar una altre nina..... la resta encara estava acabant la Tilda proposada. Molt bé cucaaaaa!!!
Nadiaaaaaa!!!! Es una CRACK!!!! Mientras las mayores hablábamos como gallinas cluecas, ella iba cosiendo y cosiendo.... y en el tiempo que ella conseguía la primera el objetivo y terminaba otra Tilda...... el resto estaba terminando la Tilda propuesta.



I la foto de grup amb la nostre super profeeee!!! Ainhoa, Ainhoaaaaa!!!!
Y la foto de grupo con nuestra super profeeee!!!! Ainhoaaaa, Ainhoaaaa!!!!

Moltes gràcies Isabel i Ainhoa per aquests dissabtes que ens oferiu....... que apart d’aprendre un munt ens feu passar un dia GENIAL!

Ptnets a totes i Fins al proper....







4 comentaris:

  1. La veritat es que per ser el primer cop que cossia un angelet TILDA, m’ho vaig passar GENIAL, i no hem va quedar del tot malament, tot i que hem va tocar portar-me els deures a casa, va ser un dia per a repetir, ja estic desitjant que en facin un altre.

    ResponElimina
  2. Siiii! Va ser genial.... Ens veiem en el proper.... Ja sigui de patch com de ganxet!! Q ja he començat a fer coses.., a veure si demà us les ensenyo, ok??

    ResponElimina
  3. Ainhoa19/7/12

    Gràcies Sílvia per la teva crònica!!! És un plaer per la Isabel i per a mi compartir amb vosaltres els monogràfics!!!

    Ens veiem aviat! Bones vacances!!!

    ResponElimina
  4. I a nosaltres que ens oferiu aquesta oportunitat!!!

    Bones vacances cucaaa!!!

    ResponElimina