Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


27 de jul. 2012

Vacances / Vacaciones a la vista I: Funda IPAD


Abans de començar vacances…. Que ja queda poc….., m’agradaria poder acabar 4 labors que tinc pendents.
……I per fí ja us puc ensenyar la primera acabada…. M’ha encantat fer aquesta labor…. Ja que ha estat molt entretingut…..
Primer vaig començar a fer una funda per mi, practicant el bordat, diferents tipus d’aplicació…. I… un cop acabat, vaig decidir començar amb la funda per regalar-li a la meva mare amb una de las teles que vaig comprar a l’Interquilt de Girona….
A veure si us agraden……..

Antes de empezar vacaciones a……UUFFFF!!!! Que ya queda poco……., me gustaría poder terminar 4 labores que tengo pendientes…….
……Y Por fin ya puedo enseñar la primera terminada …. Me ha encantado hacer esta labor…..ya que ha estado muy entretenido,,,
Primero hice una funda para mi, practicando el bordado, diferentes tipos de aplicación… y una vez terminado decidí empezar con la funda para regalarle a mi madre con una de las telas que compre en el Interquilt de Girona….
A ver si os gustan……..













Us han agradat??? / Os han gustado......
Doncs en breu us ensenyo la següent labor acabada..... / Pues en breve más.......



1 comentari:

  1. Hola!!!
    baig descubrir el teu blog i la veritat es que m'agrada molt el que fas, aquestas fundas t'han quedat chulisimas
    petonets.

    ResponElimina