Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


2 d’oct. 2012

Telas, Telas i… més telas!!


Pensareu que m’he tornat boja…amb tantes telas..!! però es que l’altre dia vaig estar de compres per www.motifpersonnel.com , web a on tenen un “sin fin” de telas i no em vaig poder resistir… hi ha moltes que ja se que faré amb ellas… però d’altres…..¿?...però no em vaig poder estar…..

Pensareis que me he vuelto loca con tantas telas…!!! El otro día estuve de compras por www.motifpersonnel.com, web donde tienen un “si fin” de telas y ni me pude resistir… hay muchas que ya se que haré con ellas…. Pero otras….¿? 
       
Em vaig equivocar pensant que eren teles normals i al rebre-las, vaig comprobar que eren plastificades i ara..... no se que fer amb elles...¿?..... Em doneu idees???

Me equivoqué pensando que eran telas normales y al recibirlas comprobé que eran plastificadas y ahora.... no se que hacer con ellas....¿?.... Me dais ideas???


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada