Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


26 de nov. 2012

Individuals ideals per a nens….. / individuales ideales para niños…


A quina mama no se li posen els cabells de punta quan els nostres peques deixen las estovalles plenes de cola-cao, nutella, xocolata, llet….. quan esmorzen?? Mai queden netes del tot… com a menys a mi…. Per això he fet aquests individuals ideals per a ells, amb aquesta tela plastificada ja poden embrutar el que vulguin que quan acaben passo la baieta i queden perfectes. Els he personalitzat… cadascú te el seu i he posat una tira per o be penjar-los o per posar el tovalló…. Us agraden?

A que mamá no se le ponen los pelos de punta cuando nuestros peques dejan el mantel lleno de cola-cao, nutella, chocolate, leche.... cuando desayunan?? Nunca queda limpio del todo... como mínimo a mí.... Por eso he hecho estos individuales ideales para ellos, con esta tela plastificada ya pueden ensuciar lo que quieran que cuando terminan les paso una bayeta y quedan perfectos..... Los he personalizado, cada uno tiene el suyo y he puesto una tira para colgarlos o para poner la servilleta... os gustan?

Detallet de botó / Detallito de botón 

 

Detall de cinta per penjar o per posar el tovalló / Detalle de cinta para colgarlos o poner la servilleta....












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada