Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


29 de nov. 2012

Una altre bossa per a tot……personalitzada / Otra bolsa para todo…. Personalizada


Quantes vegades hem anat de viatge i no hem sabut a on posar la nostra roba interior? O quina bosseta agafem per a posar la roba bruta a la maleta….? Aquestes bossetes son ideals i multifuncionals… tan poden servir per a la roba interior, de necesser, com per la roba bruta……
Aquesta per la Pilar segur que li traurà molt de profit… espero que t’agradi…!!! Ja que la he fet pensant amb els teus colors i els teus gustos i sincerament crec que t’hi va molt!

Cuantas veces habéis ido de viaje i no hemos sabido donde poner nuestra ropa interior? O que bolsita cogemos para poner la ropa sucia en la maleta?... Estas bolsitas son ideales y multifuncionales…. Tanto pueden servir para la ropa interior, de neceser, como para la ropa sucia…..
Esta es un encargo de Pilar, seguro que le sacará mucho partido…. Espero que te guste…!!! Ya que la he hecho pensando en tus colores, tus gustos…. Y sinceramente creo que te pega mucho!!!

Bosseta tancada / Bolsita cerrada

Bosseta oberta / Bolsita abierta


Tira per penjar-la allà a on es vulgui / Tira para colgarla donde se quiera

Detall de botons TILDA / Detalle de botones TILDA



Vista de l'interior / Vista del interior


Las 2 juntes / Las 2 juntas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada