Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


19 d’abr. 2013

Mami Kangaroo…..


Fa molts dies que no pujo res al blog però no es per falta de ganes ni perquè no hagi fet res… al contrari…. Tinc acabats varis projectes però com que las fotos son pèssimes avui solament us ensenyaré “l’esborrany” a l’espera de fer fotos xules….. i a partir d’ara que ja he acabat amb las mudances.....us haig d’ensenyar moooltesss cosetes!!!

Hace muchos días que no subo nada al blog pero no es por falta de ganas ni porque no haya hecho nada… al contrario… tengo terminados varios proyectos pero como las fotos son pésimas hoy solo os enseñaré el “boceto” a la espera de hacer fotos chulas….. y a partir de ahora que ya he terminado con las mudanzas os he de enseñar muchas cositas!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada