Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


14 de maig 2013

Amb la motxilla a sobre! / Con la mochila a cuestas….


Ja estan llestes las 2 motxilles que lluiran l’Aleix i la Carla quan comencin l’escola….Que encara queda mooooolt ja que encara estan a la panxa de la seva mami…. Però algo em diu que aquesta setmana ja els tindrem aquí! Espero que els hi agradi el detallet que els hi he preparat!

Ya están listas las 2 mochilas que lucirán Aleix y Carla cuando empiecen el cole…. Aunque aún quede muuuuchoooo ya que todavía están en la barriga de su mami…. Aunque algo me dice que esta semana ya os tendremos aquí!!! Espero les guste este detallito que les he preparado!


Per l'ALEIX
Per la CARLA


Per a guardar els tresors trobats al pati...
Para guardar los tesoros encontrados en el patio.....




Per a guardar els tresors trobats al pati...
Para guardar los tesoros encontrados en el patio.....







2 comentaris:

  1. M'encanta les dos motxilles, però la del nen m'agrada més per el meu bebe, que el dissabte ja farà quatre messos, d'on son els patrons?? m'agradaria poder fer-li una.
    Gràcies,
    Marta

    ResponElimina
  2. Són una MONADA!!!!!
    M'encanten les teles i els dibuixos, a veure si em poso les piles i començo a fer-l'hi a la meva peque.

    Petonets. Palmi.

    ResponElimina