Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


27 de maig 2013

Fira/Mercat Patchwork a Castell D’aro…

Aquest dissabte he pogut gaudir d’una mini fira/mercat (dic mini perquè comparada amb la Fira de Sitges o l’Interquilt de Girona) aquesta era mooolt petita… però cada cop més prefereixo anar a aquestes petites sense tanta multitud de gent que no pas a las grans….
A causa de la pluja no es va poder fer a on es pretenia que era al Castell de Benadormiens…. Una llàstima! I es va tenir que tancar a dins un pavelló….
Us ensenyo totes las meves adquisicions….. M’ENCANTEN!!!!
  
Este sábado pude disfrutar de una mini feria/mercado (digo mini porque comparada con la de Sitges o el Interquilt de Gerona) esta era muuuuy pequeña….. pero cada vez más prefiero ir a estas pequeñas sin tanta multitud de gente que no a las grandes…..
Por culpa de la lluvia no se pudo hacer donde se pretendía que era en el Castillo de Benadormients…. Una lástima! Y se tuvo que hacer dentro un pabellón.
Os enseño todas mis adquisiciones….. ME ENCANTAN!!!!

Mini mostra dels estands..../ Mini muestra de los Stands......

Telas comprades: de piqué, de cotó, de pissarra, plastificada....... TOTES molt dolces!!!.... /
Telas compradas: de piqué, de algodón, de pizarra, plastificada..... TODAS muy dulces!!......
Detall del bies/cinta.../ Detalle del bies/cinta...


KIT d'un bolso IMPRESSIONANT!!!! / KIT de un bolso IMPRESSIONANTE!!!

Pel davant /Por delante

Per radera / Por detrás


















I..... Amb la tela sobrant farem una funda de llibreta a conjunt!!! / Y..... con la tela sobrante haremos una funda de libreta a conjunto!!!



1 comentari:

  1. Hola! De casualitat m'he trobat amb el teu blog i he vist aquest kit meravellós per bolso i agenda que et vas comprar a Castell d'Aro l'any passat, i m'agradaria preguntar-te si t'enrecordes de quina botiga és, perquè m'encantaria comprar-me un igual. Es espectacular. Un petó i moltes grácies.

    ResponElimina