Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


18 de set. 2013

HAPPY BIRTHDAY!!!!!

Heu vist quines corones més dolces hem preparat??!!!... S’adapten perfectament al cap del nen/a, són reversibles i porten una bosseta amb tots els números que després servirà per guardar el dessitg de cada any….
Si en voleu una per el príncep o princesa de la casa o be per a regalar, només cal que me la demaneu i junts escollirem colors i teles…..

Habéis visto que coronas más dulces hemos preparado??!!... Se adaptan perfectamente a la cabeza del niño, son reversibles y llevan una bolsita para guardar los números y luego servirá para guardar los deseos de cada año….

Si quieres una para el príncipe i/o princesa de la casa o bien para regalar…. Solo tienes que pedírmela y juntas escogeremos telas, colores….. 


Escull la tela que més t'agradi..... / Escoje la tela que más ye guste....Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada