Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


25 de maig 2012

Bossetes de Té / Bolsitas de Té


Per fí es divendres!!! I amb 3 dies de festa per els que treballem a BCN…! Així que dilluns disposaré d’un dia de relax… per a mi sola a on intentaré acabar una nina Tilda de la nova col·lecció, que he començat i em falta molt poc per acabar! A veure si dilluns vespre us la puc ensenyar….
De moment us ensenyo las bossetes de Té acabades…. En principi serveixen per guardar las bossetes de Té però com veieu poden servir per guardar el que es vulgui…. Fins i tot fer- les servir de porta monedes….
Espero us agradin….!

Por fin es viernes!!! Y con 3 días por delante de fiesta para los que trabajamos en BCN...! Así que el Lunes dispondré de un día de relax solo para mi y mis labores.... intentaré terminar una muñeca Tilda de la nueva colección que he empezado y me queda muy poco para terminar!! A ver si el lunes os la puedo enseñar....
De momento os dejo mis bolsitas de Te terminadas... en principio sirven para guardar las bolsitas de Té pero como veis pueden servir para guardar lo que se quiera.... hasta de portamonedas....
Espero que os gusten....!









PICNIC AL SOL!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada