Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


25 de maig 2012

Decorant samarretes / Decorando camisetas


Teniu samarretes soses?? Doncs jo si… en tenia un parell de la peque que no tenien res… i he pensat…. I perquè no adornar-les??? Doncs així ho he fet… de moment solament us puc ensenyar els dibuixos que els hi he fet a cada una, ara em queda el més laboriós... el que vull fer és un mix entre patch i brodat! A veure com em queden....¿?.... en breu us les ensenyaré…., ok?
Tenéis camisetas sosas??? Pues yo si…. Tenia un par de la peque que no tenían nada… y he pensado…. Y porqué no adornarlas??? Pues eso he hecho… de momento solo os puedo enseñar los dibujos que les he hecho a cada una, ahora me queda la parte más laboriosa.... mi idea es hacer un mix entre patch y bordado!!! A ver como me quedan….¿?.... En breve os las enseño, ok?

Per davant / Por delante


Per radera / Por detrás


Per davant / Por delante


Per radera / Por detrásBON CAP DE SETMANA / FELIZ FIN DE SEMANA / HAPPY WEEKEND!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada