Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


31 de maig 2012

Tilda Jardinera


Bon dia calorós!!!! El passat 12 de Maig tenia un monogràfic a la botiga d'Isabel Granados, però per diferents motius personals no vaig poder assistir..... així que em vaig posar "manos a la obra" a fer la Tilda sola... i crec que el resultat ha estat força bó.... no creieu?? amb el que més vaig tenir problemes va ser amb la caçadora però gràcies a AINHOA vaig aconseguir ensortir-m'en!

Buenos días calurosos!!! El pasado 12 de Mayo tenia un monográfico en la tienda de Isabel Granados, pero por diferentes motivos personales no pude asistir... así que me puse “manos a la obra” a hacer la Tilda sola.... y creo que el resultado ha sido bueno... no creéis?? Con lo que más tuve problemas fue con la cazadora, pero gracias a AINHOA pude hacerla!!



Mirada melancólica........


Detall de las trenas i las ales / Detalle de las trenzas y las alas


Detall del botó del peto /Detalle del botón del peto


Com heu pogut comprovar la Tilda està una mica personalitzada..... ja que sempre m'agrada donar un toc meu al que faig.... i en aquest cas ha estat las trenes, llaçets, alas, botó dels pantalons..... Us han agradat?
Como habéis podido ver, mi Tilda está personalizada, ya que siempre me gusta dar un toque mío a lo que hago... y en este caso las trenzas, lazos, alas, botón de los pantalones.... Os ha gustado?


1 comentari:

  1. Hola,

    Esta preciosa la Tilda. Et seguim.

    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina