Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


1 de juny 2012

Quilt estiuenc / Quilt veraniego…


Us ensenyo el Quilt fet amb las telas de Lilly & Will acabat….els colors són suaus, molt primaverals i com a detall li he cosit en ambdós costats uns botons de fusta fets a mà que crec que li acaben de donar el toc dolç que buscava……Espero que us agradi!
 Os enseño el Quilt hecho con las telas de Lilly & Will terminado…. Los colores son suaves, muy primaverales y como detalle le he cosido en ambas caras unos botones de madera hechos a mano que creo que le acaban de dar el toque dulce que buscaba…. Espero que os guste!!

Per davant / Por delante
Em vaig quedar sense teles de diferents colors, ja que en el quit de las teles pre tallades no hi va la mateixa quantitat de cada color, així que em vaig trobar amb 3 teles roses juntes, i per a dissimular-ho s’em va ocórrer ficar la inicial en aplicació i la resta en bordat de Somni-s de Pilola......

 Me quedé sin telas de diferentes colores, ya que en el quilt de las telas precortadas no havia la misma cantidad de cada color, así que me encontré con 3 telas rosas juntas, y para disimularlo se me ocurrió aplicar la inicial y el resto en bordado de Somni-s de Pilola......

Detall del botó per la part del davant / Detalle del botón por la parte de delante
 Model del botó de las puntas del quiltModelo del botón cosido en las puntas del quilt
Model del botó cosit cada 8 quadres del quilt / Modelo del botón cosido cada 8 cuadros del quilt






3 comentaris:

  1. M'agrada molt aqusta col.lecció de teles, jo també l'havia tingut a la botiga i va ser un èxit, queda preciós. Felicitats.
    Marta

    ResponElimina
  2. T'ha quedat preciosa i molt fresqueta!!!
    Bon cap de setmana,
    Susana

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies noiesss!!! sou la meva inspiració.... jijij

    ResponElimina