Reflexión antes de empezar.....

Que és un somni?.... em pregunto..... doncs bé... podríem dir que és alguna cosa que necessites aconseguir... arribar a una fita..... obtenir allò que desitges...... un somni?!? te tantes connotacions... però el millor de tot no es quan l'aconsegueixes sinó el camí, la il·lusió........ que emprens per aconseguir-lo!!!!

.... QUIN ÉS EL TEU SOMNI......???


14 de nov. 2013

Al dia a/en Facebook!!!

Hola gent!!! Fa molts dies que no actualitzo el blog.... SORRY!!! però es que vaig de bòlit.... i al final encara que et creguis una super mami-woman s'ha de prioritzar.... i com que no tinc temps material per preparar-vos els vostres encàrrecs, actualitzar blog, facebook.... He preferit centralitzar-ho tot a Facebook... ja que trobo que es una eina més fresca i àgil... i et fa estar al dia d'aquelles pàgines que segueixes sense necessitat d'entrar-hi expressament.... Així que ja ho sabeu... A partir d'ara ON TIME fent un LIKE a:

https://www.facebook.com/SomniSdePilola


Hola genteeee!!! Hace muchos días que no actualizo el blog... SORRY!! pero es que he ido super liaaaadddaaa.... y al final por toda super woman que te creas has de priorizar.... y como no tengo tiempo material para preparar vuestros encargos, actualizar blog, facebook.... He preferido centralizarlo todo en Facebook... ya que pienso que esta es una herramienta más fresca y ágil.... y te permite estar al día de las páginas que sigues sin necesidad de entrar expresamente.... Así que ya lo sabéis.... A partir de ahora ON TIME haciendo un LIKE en....

https://www.facebook.com/SomniSdePilola


Gràcies a tots per la vostre confi
Gràcias a todos por vuestra confi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada